(2√2 + 3) х (3-2√2) з рішенням,

(2√2 + 3) х (3-2√2) з рішенням,

  • 62 - 44 +9 - 62 = 9 - 42 = 9 - 8 = 1
  • Так як від перестановки доданків сума не змінюється, можемо другу дужку залишити, як є, в первуюзапісать наступним чином:
    (3 + 22) * (3-22).
    Бачимо, що тут є формула скороченого множення, а саме різниця квадратів, а-b = (a + b) (a-b).
    Звідси маємо:
    9-4 * 2 = 9-8 = 1.
Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

54 − = 48

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: